VIP

Seldi dhe Sinani vazhdojnë turin e koncerteve në Australi

Koncert pas koncerti ata vazhdojnë të jenë shumë të kërkuar gjithandej nga paraqiten. Publiciteti që u japin mediat kanë bërë që dy këngëtarët e njohur, Sinan Hoxha dhe Seldi Qalliu, të arrijnë për koncerte edhe në Australi.

Dy këngëtarët gjithashtu kanë pasur rastin të vizitojnë edhe televizionin SBS. Se si do të kalojnë me mërgimtarët tanë në Australi, pritet të marrim impresionin e tyre pasi të kthehen…

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close