InteresanteVIDEO

Shet jetën e vjetër për 2.9 milionë euro (Video)

Biznesmeni Shane Butcher dëshiron të fillojë jetë të re, ashtu që ka vendosur ta shesë jetën e vjetër përmes eBay për 2.9 milionë euro.

Multimilioneri ofron zinxhirin e dyqaneve të videolojërave, dy shtëpi, tri automjete, madje edhe qenin e tij.

Paratë planifikon t’i shfrytëzojë për të udhëtuar me gruan e tij dhe më pas do të kthehet në Florida dhe do të fillojë jetë të re.

“E shes ëndrrën amerikane përmes eBay. Do t’i ndihmoj blerësit rreth dokumentacionit. Do ta mësoj të udhëheqë biznes. Do të ketë qasje te të gjithë distributorët dhe fshehtësitë e tregut”, ka thënë 29-vjeçari.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button