VIDEO

Shikoni si pritet koka në filma (Video)

Prerjet e kokës nëpër filma janë modë. Në shumicën e rasteve, në skena të tilla ne kthejmë kokën mënjanë. Normalisht kjo ndodh kur filmi të ka bërë për vete dhe je futur në psikologjinë që filmi të ofron.

Por, pasi të shihni këtë video besojmë se do ta keni më të lehtë të përjetoni skena të tilla. Po ju fton të shihni mënyrën se si realizohen skenat me prerjekokash.

zemraorg

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button