VIDEO

Shikoni si reagon kur i thonë se i vie era e keqe gojës (VIDEO)

Anëtarët e komisionit të X-Factor Tulisa dhe Garry, kanë hasur në një keqkuptim ku ai i thot koleges se i vie era keqe gojës saherë që flet, respektivisht era duhan.

Tulisa mbet e shokuar dhe pas pak ia kthen në të njejtën mënyrë.

[wp-like-locker][/wp-like-locker]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button