Interesante

Shtepia me e shtrenjte ne SHBA, nje mrekulli e vertete (Foto)

Kuriozitete-Një shtëpi në Beverly Hills ka dalë në shitje për një shumë të çmendur prej 150 milion dollarë, duke e bërë atë shtëpinë më të shtrenjtë në SHBA.

Në fakt fjala shtëpi do të ishte një fyerje për të.
Janë disa godina miqsh, të cilat lidhen me urëza me godinën qendrore. Janë 28 dhoma gjumi në total dhe 3700 metra katror ndërtim.
Nuk dihet shumë se kush është pronari i kësaj pasurie gjigande, por mendohet se është një princ nga Arabia Saudite.
Ai e ka blerë godinën në vitin 1993 për më pak se 2 milion dollarë nga një producent muzike.
Pronari punësoi një nga arkitektët më të njohur në botë, Richard Landry, për të krijuar një shtëpi moderne, por të ngrohtë.
Dhe puna i ka dhënë frytet. Shtëpia është vlerësuar në vitin 2011, kurse çmimi aktual flet vetë.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button