LifeStyle

Si të jemi më energjikë?

Janë perfektë për t’u shoqëruar me kosin në mëngjes ose i pini në formë lëngjesh gjatë ditës. Bëni një pushim gjatë orëve të punës. Duhet të shkëputet ndonjëherë lidhja me ritmin normal. Nuk ka gjë më të mirë se sa të shpërqendrohesh dhe të qeshësh me kolegët. Truri ka nevojë për sheqer, kështu që hani diçka kalorike.

Flini mirë e megjithatë ndiheni të lodhur? Lodhja, shpesh mendore, sjell stresin e përditshëm, keq ushqyerjen e për rrjedhojë, një jetë aspak të mirë. Po ju japim disa këshilla për të gjetur energjitë e duhura për ditën: Fillimisht fusni në dietën tuaj frutat e pyllit. Janë të lehta, me pak kalori dhe përmbajnë shumë antioksidantë.

Janë perfektë për t’u shoqëruar me kosin në mëngjes ose i pini në formë lëngjesh gjatë ditës. Bëni një pushim gjatë orëve të punës. Duhet të shkëputet ndonjëherë lidhja me ritmin normal. Nuk ka gjë më të mirë se sa të shpërqendrohesh dhe të qeshësh me kolegët. Truri ka nevojë për sheqer, kështu që hani diçka kalorike.

Këshillohet edhe konsumimi i një sasie të vogël çokollate, mundësisht të zezë. Edhe veshja ka shumë rëndësi. Vishni ngjyra të shndritshme dhe të bukura që ju përmirësojnë humorin. Sigurisht që energjia më e madhe vjen nga emocionet: flirtet e shpeshta i bëjnë mirë zemrës.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close