VIP

Tunes krejt shokët ia kan lypur

Këngëtarja shqiptare nga Maqedonia Tuna, s’ka shokë. Për këtë ka një shpjegim: të gjithë herët a vonë ia kanë lypur.

“S’më pëlqente askush nga gjenerata, kështu që s’ më bënin përshtypje. Pastaj kam pasur shumë shokë. Gjithmonë kam pasur më shumë shokë sesa shoqe, por që në fund gjithmonë më zhgënjenin, sepse dashuroheshin dhe aty nuk kishte më hapësirë për shoqëri.”, ka thënë Tuna.

Ajo ka thënë se asnjëherë nuk është zënë me shoqe për djem, sepse sipas saj ata nuk e meritojnë këtë.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close