Interesante

Tyson Smith jeton me dy zemra

Tyson Smith jeton falë faktit se ka dy zemra. Smith i është nënshtruar një operimi të rrallë, kur mjekët ia kishin transplantuar zemrën e re në anën e djathtë për të “ndarë punën” me të.

Rasti i Smithit është i veçantë, pasi zemra e vjetër nuk mund të zëvendësohej me të renë, shkruajnë mediet kroate.

Smith ishte në prag të vdekjes dhe nuk arritën t’i zëvendësojmë organet me operimin standard të zemrës, pasi që e reja do të ndalonte për shkak të hipertensionit pulmonar.

Por, së bashku këto dy organe kryejnë punën e zemrës normale”, ka thënë kirurgu në spitalin në San Diego, Michael Madani.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button