InteresanteVIDEO

Vajza xhirohet duke fluturuar në mal

Videon misterioze e xhiroi në fillim të dhjetorit një burrë i cili po shëtiste aty me qenin e tij Tarzanin.

Kamera përcjellë qenin i cili vrapon drejtë një shkurreje, ndërsa pronari niset pas tij. Në një moment del në një shteg pylli i cili qon në një lëndinë në të cilën shihet një grua më e vjetër me vajzën e saj e cila duket sikur rri pezull në ajër.

Pas disa sekonda xhirimi dëgjohet lehja e Tarzanit, gjë që duket se frikësoi vajzën dhe gruan afër saj, kështu që të dyja ikin në drejtim të kundërt. Se çfarë ndodhë, ende nuk dihet, por për momentin nuk do të hyjmë në analiza më të thella të montazhit dhe regjisë.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button