VIP

Vesa Luma e dashuruar pas zerit te Aurela Gaçes

Kjo foto që shihni është realizuar gjatë një spektakli të përvitshëm, që mbahet në diasporë dhe konkretisht këtë herë në Cyrih, “Miss dhe Mister Universi shqiptar”.

Besoj se i njihni se kush janë, është këngëtarja Vesa Luma, duke u mahnitur pas interpretimit të këngëtares Aurela Gaçe, që si duket Vesa e ka ndjekur edhe kur ishte e vogël artisten që ka provuar festivalin evropian.

Këtë gjë këtë vit tenton ta marrë edhe këngëtarja nga Prishtina, ku emri i saj po figuron në listën e disa këngëtareve nga Kosova që duan të arrijnë nga Festivali i RTVSH-së suksesin e Nora Nishliut.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close