VIP

“VIP Shpija”, banorë Shkëndije Mujaj, Zhaku, Adelina Tahiri e Ronela Hajati

Edicioni i tretë i spektaklit “VIP Shpija” do të nisë shumë shpejt dhe shikuesit shqiptarë do të kenë mundësinë ta ndjekin përmes ekranit të platformës Digitalb ku prezantimi i është besuar bukuroshes Jonida Vokshi.

Por cilën do të jenë banorët e shtëpisë? Organizatori Fisnik Vejsa thotë se do të jenë nga fusha të ndryshme të jetës publike.

Banorë do të jetë një aktor i mirënjohur ndërkombëtarisht që është 60 vjeç ashtu sikurse këngëtarja 20 vjeçe. Disa prej tyre janë Shkëndije Mujaj dhe Zhaku, Enver Petrovci, Ronela Hajati, Adelina Tahiri etj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button