Islam

Xhamia në Prishtinë shtron iftare falas për studentët dhe familjet në nevojë

Xhamia “Prof. Bedri Kamberi” në Prishtinë do të shtrojë iftare në oborr për studentët dhe familjet në nevojë.

Gazetare: Nesa Kryeziu

Xhamia “Prof. Dr. Bedri Kamberi” në Prishtinë do të shtrojë iftare në oborr për qytetarët.

E përparësi do të kenë studentët dhe familjet në nevojë.

Këtë iniciativë po e mirëpresin qytetarët.

Sipas imamit Labinot Maliqi, janë disa arsye për përparësitë ndaj studentëve dhe familjeve në nevojë.

E interesimi për të kontribuar në shtrimin e iftarit është në rritje.

Imamë e xhamisë në fjalë, organizojnë iftare që nga viti 2017.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button