Kronika e ZezeLajmeMaqedonia

Abdylfeta Alimi perlot te gjithe, pjese e Programit 200!

Te gjithe pjesemarrisit ne Programin 200, qe do transmetohet sonte ne Alsat M, duke perfshire dhe moderatorin Nazim Rashidi, jane perlotur nga rrefimi trondites i Abdylfeta Alimit se si shpetoi Ziadin Selen.

Lupco Nikollovski, deputeti tjeter po ashtu i dhunuar, pas deshmise se Alimit, tha ishte tronditur serish. Po aq trondites shprehen edhe Arben Taravari dhe gazetarja Natasha Stojanovska.

Bashke me kete interviste ne program do te transmetohet e plote, nje video e re e dhunimit ndaj Seles.
Video ndonese disa dhjetra sekonda eshte tronditese.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button