VIP

Bleona Qereti, marrëzisht e dashuruar

Pop ylli shqiptar, Bleona Qereti, e cila vazhdimisht po punon për të hyrë në botën e të famshmëve të Hollywoodit, që disa vjet është e martuar me Ganiun dhe thotë se është marrëzisht e dashuruar.

“Ganiu është njeriu më i veçantë në jetën time dhe kjo nuk ka diskutim. Unë gjithmonë do të jem marrëzisht e dashuruar pas syve të tij”, ka theksuar Bleona.

Ajo më tej shtoi se edhe po të martohej edhe 100 herë të tjera, në zemrën e saj vendin e Ganiut nuk do të mund ta zinte askush.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button