VIP

Charlize, ‘tepër e madhe’ për modele

Ylli hollivudian, Charlize Theron, ka thënë se ka qenë “tepër e madhe”, prandaj nuk ka mundur të jetë e suksesshme si modele.

Duke folur për Vogue, aktorja ka treguar rreth karrierës së saj si modele në moshën e re.

“Kam qenë shumë e gjatë dhe shumë e madhe për atë që pritej nga modelet e viteve të tetëdhjeta të shekullit të kaluar”.

“Kate Moss dhe manekinet tjera të holla ishin model për agjentët e modës, ndërsa unë isha larg asaj. I kushtoja vëmendje ushqimit dhe ushtroja intensivisht, mirëpo kjo nuk luajti kurrfarë roli”, ka treguar Charlize.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button