LifeStyle

Cilat janë fantazitë më të shpeshta erotike te femrat?

Në seksualitetin femëror mbizotërojnë fantazitë ekzibicionale (p.sh. shikimi i mashkullit në drejtim të femrës mund të veprojë si ndonjë afrodiziak i fuqishëm, edhe në fantazi edhe në realitet).

Pothuajse në tërësi mungojnë fantazitë voajere, derisa tipi i sadomazohizmit është shumë i përhapur: shumë femra ëndërrojnë sikur mashkulli i merr në përqafim fuqishëm. Atë fantazi mund ta lexojmë si porosi të pavetëdijshme apo si synim që femra nuk dëshiron të marrë mbi vete përgjegjësinë për seks.

A mund të ndahen fantazitë me partnerin? Po, por jo përherë. Kjo mund të ndodhë kur ndër partnerët ekziston mirëkuptimi dhe bashkëpjesëmarrja.

humica e meshkujve vërtet mund të bien në krizë kur dëgjojnë se partnerja e tij fantazon për seks me meshkuj të tjerë. Andaj, është mirë që të mos teprohet: pak fshehtësi dhe fshehje të fantazive vetjake do të jenë një afrodiziak magjik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button