VIP

Çiljeta Zhilaga i zvogëloi gjinjtë

Çiljeta Xhilaga, e cila së fundmi është bërë pjesë e spektaklit të Top Channel-it, “E Diell”, thuhet se ka bërë ndërhyrje kirurgjike dhe ka zvogëluar gjoksin në Amerikë, ku qëndroi pak ditë më parë.

Ajo mendohet të ketë përfituar jo vetëm nga profesionalizmi i mjekëve, por edhe nga largësia, duke evituar kështu thashethemet e ndryshme, shkruan Standard.

Kjo ende nuk është konfirmuar nga Çlijeta, por vërtetësia e këtyre spekulimeve pritet të dëshmohet në ditët në vijim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button