FutbollSport

Cristiano Ronaldo mendon të bëhet mysliman

onaldo_edhe_ozilFutbollisti më i mirë i Real Madridit, i cili është në formë të shkëlqyeshme Cristiano Ronaldo kohëve të fundit shpesh po flet rreth Islamit.

“Feja nuk duhet të ndaj miqtë dhe të shkaktoj luftë, Zoti ka krijuar fetë për të në bashkuar në një bashkësi. Unë i takoj fesë krishtere, por personalisht theksoj se feja e Ozilit është më e mirë. Nuk e kam ditë se myslimanët janë kaq të ndershëm dhe të sinqertë si Özil. Dëshiroj që Zoti të më ndihmoj dhe të me kthej në rrugë të vërtetë dhe në fe të vërtetë, tani për tani s’e di, ndoshta do t’i bëhem vëlla mysliman Özilit”, deklaroi Ronaldo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button