VIP

Dafina Zeqiri MANIAKE pas parasë

Dafina Zeqiri këngëtarja e cila u bë e njohur falë bashkëpunimeve me këngëtarë të njohur si Blero, 2po2, Capital T apo të tjerë, dhe tashmë brenda pak kohësh ua ka kaluar për famë edhe atyre.

Madje, ka arritur një sukses që pak këngëtare shqiptarë kanë arritur ta kenë deri më sot. Sepse Duffy, e konsideron veten kaq të rëndësishme saqë jo vetëm që moderatorët televizivë duhet të paguajnë për ta pasur të ftuar në emisionet e tyre  siç ishte rasti i Arian Çanit refuzuar nga ana e Duffy-t,  por edhe stacionet muzikore duhet të paguajnë për transmetimin e klipeve të saj.

Kështu ka ndodhur me një stacion ne Kosovë, drejtuesve televiziv të të cilit menaxheri i këngëtares u ka kërkuar para për transmetimin e klipeve. Ndërkohë që transmetimi i klipeve muzikore në televizione të ndryshme është konsideruar deri më sot një reklamë falas për këngëtarët. Për këtë arsye kërkesa për para e Duffy-t konsiderohet  paradoks. Mirëpo në këtë mënyrë këngëtarja ka arritur në show biz të krijojë një profil që shumë pak të tjera e kanë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button