Sport

Do jap shpirtin për ta mposhtur Bosnjën

Ushtruesi i detyrës së përzgjedhësit të kombëtares shqiptare, në mungesë të Josip Kuzhes së sëmurë, Xhemal Mustedanagiç, ka deklaruar se ai do të japë shpirtin nëse është e nevojshme për të mposhtur Bosnjën, vendlindjen e tij.

“Është e vërtetë, ajo është vendlindja ime, por do të jap dhe shpirtin për të mposhtur Bosnjën. Bosnja është favorite, por Shqipëria është një skuadër evropiane”, theksoi Mustedanagiç.

Ai shtoi se e njeh shumë mirë përfaqësuesen e Bosnjës, pasi që është lindur atje dhe është banor i atij vendi, ndërsa për më shumë ka studiuar dhe ndeshjet e kaluara të boshnjakëve. Mustedanagiç shprehet i sigurt për një rezultat pozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button