VIDEO

E shkeli gruan, kufomën e futi në makinë dhe iki (Video)

Rusi Ivan K. voziste rrugëve të Volgogradit, kur shkeli një grua 50-vjeçare. Kur kuptoi se çfarë kishte bërë, frenoi, e ngriti gruan e vdekur nga rruga dhe e futi në makinën e tij. Pak minuta më vonë e ndali policia, meqë voziste në drejtimin e gabuar.

“Ai ishte shumë nervoz dhe ngutej. Voziste makinën në korsinë e gabuar, prandaj për këtë u ndalua nga policia. Në veturën e tij gjetën një grua të vdekur”, thanë nga policia.

I riu ishte dukshëm i dehur, ndërsa refuzonte të pranonte se ka shkelur gruan. Tash kërcënohet të marrë… vetëm pesë vjet burg!

[wp-like-locker][/wp-like-locker]
zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button