Interesante

Është 106 vjeç, por akoma e virgjër

Është 106 vjeç dhe akoma nuk e ka humbur virgjërinë e saj.Isabella Blyth ka…

deklaruar se nuk është martuar asnjëherë dhe se nuk ka lejuar asnjë maskull në jetën e saj ta puthë në buzë. Ajo deklaron se nuk ka pasur dhe kohën që të ketë një të dashur dhe të kryejë marrëdhënie seksuale.

Isabella Blyth gjithë jetën e saj ja ka dedikuar punës si sekretare në një kompani whisky, mbasi mbaronte punën e saj, ajo shkonte dhe punonte në kishën e zonës si vullnetare .

Ajo shpjegon se nuk e ka ndjerë të nevojshme të kryente marrdhënie seksuale ,pasi ajo është besimtare e zjarrtë dhe se është me idenë që nuk mund të puthësh dhe të bësh dashuri me asnjë mashkull pa qënë e martuar më parë me të .Ajo e ka mbushur këtë mangësi që sipas saj nuk është dhe aq e nevojshme duke punuar gjatë gjithë javës dhe duke shkuar me mikeshat e saj për pushime gjatë fundjavave.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close