VIP

Fotografi “i fut duart” Genta Ismajlit

gentaNiko Komani është fotografi shqiptar, i cili u bën foto shumë artistëve dhe këngëtareve të njohur.

Shumë kush do të thoshte “Ah sikur të kisha fatin e tij”, pasi ai sheh shumë më tepër se ç’mund të shohim ne përmes ekranit.

Në këtë foto shihet këngëtarja Genta Ismajli, e cila është duke realizuar një set fotosh, në to duket qartë dhe ndërhyrja e Nikos i cili “fut duar” edhe tek gjoksi i Gentës për t’i rregulluar bluzën, citon bw.

Një punë e tillë për meshkujt është vërtetë për t’u pasur zili.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button