LifeStyle

Gruaja më e shëndoshë në botë

Susanne Eman, është gruaja më e shëndoshë në botë, por ajo nuk kënaqet me kaq.

Gruaja amerikane peshon 330 kg dhe kërkon të arrijë të paktën 730 kg për tu bërë femra më e shëndoshë në historinë e njerëzimit.

Cuditërisht, nëna e dy djemve pëlqehet nga shumë meshkuj dhe ajo është modele në website-t me femra super të shëndosha.

“Sa më shumë shëndoshem, aq më mirë ndihem. Dy vjet më parë arrita 220 kilogramë dhe vura re që tërhiqja gjithmonë e më shumë meshkuj. Tashmë qëllimi im është të arrij 361 kg në fund të vitit, ndërsa në moshën 41-vjeçare dua të jem 730 kg”, thotë Eman.

Susanne, nga Arizona, kërkon të arrijë peshën 730 kg sepse në këtë mënyrë ajo do të thyente rekordin e Carol Yager, amerikanes nga Michigan e cila mendohet se arriti peshën 723 kilogramë.

Carol vdiq në vitin 1994 në moshën 34-vjeçare.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close