DashuriaEdukata Seksuale

I dashur, sonte nuk mundem!

Rreth 40% e femrave kokëdhimbjen e përdorin si arsyetim për ta shmangur obligimin e tyre martesor – seksin.

Sipas një hulumtimi të kryer nga ekspertët dhe njohësit e mirë të marrëdhënieve në çift, në të cilin kishin marrë pjesë rreth 1.000 femra, rreth 40% e tyre gënjejnë se kanë kokëdhimbje për të vetmen arsye që ta shmangin seksin, por jo vetëm për të shmangur seksin, por edhe për të shmangur ushtrimet apo për të arsyetuar pse janë në humor të keq.

Zakonisht kokëdhimbja është arsyetimi i parë, por jo edhe i vetmi.

Pothuajse 20% e femrave si arsye të dytë cekin ciklin menstrual si mënyrë të sigurt për ta shmangur këtë obligim martesor, atëherë kur atyre u konvenon.

Ajo që ishte mjaft befasuese ishte se femrat me këtë rast nuk ndiejnë kurrfarë ndjenje të fajit me arsyetimin se zakonisht i flasin përmes celularëve, rrjeteve shoqërore apo postës elektronike.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close