Albachat, Zemra, Muzik Shqip, Humor Shqip, Zemra Chat, Horoskopi Vjetor, Tregime Dashurie, Muzik Shqip, Filma Shqip, Mp3 Shqip, Radio Zemra, Poezi Dashurie, Sms Dashurie, Horoskop Shqip, Barcoleta , Kuriozitete , Forum Shqip, Tregime Erotike, Tregime Seksi, Barcoleta 18+, Lajme Shqip, Edukata Seksuale, Teknologjia, Maqedonia, Kosova, Shqiperia, Shqip Chat, Albanian Chat, Foto Galeri, Fjale Te Urta, Shkarko Programe , Mp3, Muzik, Tekste Kengesh, Islami, Shendeti, Festa Islame, Lajme Sportive!

Kafka e gjetur në Strazhë është e gostivarasit të zhdukur Naser Selmani

0 16

Kafka e cila është gjetur afër kalimit Strazhë, muajin e kaluar, i takon gostivarasit Naser Selmani, shofer i rektorit të Universitetit të Tetovës, i cili u zhduk para pesë viteve, informuan nga Prokuroria publike e RM-së.

kafka

“Rezultatet nga analiza e bërë të kafkës paradokohe të gjetur me DNA view programin treguan se bëhet fjalë për person të gjinisë mashkullore të moshës prej 30-40 vjeçare. Nuk janë gjetur gjurmë të dhunës. Në bazë të analizës komparative të ADN profileve të personave tjerë, është marrë rezultat që me siguri prej 99,9 pr qind tregojnë se kafka e gjetur i takon personit Nase Selmani nga Gostivari – shofer i rektorit të Universitetit shtetëror në Tetovë”, thuhet në kumtesën e Prokurorisë Publike të RM.

Mbetjet nga kafka e njeriut, pa nofull të poshtme, më 13 prill i ka zbuluar një kalimtar i rastit nga ana e djathtë e rrugës magjistrale Gostivar – Strazhë në rreth gjysmë kilometri nga vendkalimi Strazhë. Pas paraqitjes, prokurori publik ka kryer ekspertizë në vendin e ngjarjes dhe ka dhënë urdhër për ekspertizë të kafkës së gjetur, që të konfirmohet mosha, gjinia, koha e vdekjes dhe profili i ADN-së.

Pas paraqitjes së zhdukjes së Naser Selmanit, i cili atëherë kishte 31 vjet, në tetor të vitit 2011, ka filluar kërkimi. Më 14 tetor, policia, në dy kilometra nga vendkalimi Strazhë, në një shteg pyjor e ka gjetur “mercedesin” zyrtar, me të cili është parë për herë të fundit se si e braktis kampusin universitar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.