MuzikeVIDEO

Kënga:“Jam musliman, dhe nuk jam terrorist” po klikohet me ritëm të jashtëzakonshëm (video)

Një këngë e re ka dalë dhe po përhapet nëpër botë me një ritëm të jashtëzakonshë. Këngëtari Karter Zaher sëbashku me shokun e tij kanë publikuar këngën e tyre “Musliman”. Kënga është pritur mjaft mirë nga publiku.

Kënga është shpërndarë dhe po shpërndahet pafundësisht ne rrjetet sociale.

Ai me këngën tenton që të percjellë mesazhin se muslimanët nuk janë terrorista. Nuk janë myslimanët ata që vrasin, mbetet motivi i kengës, dhe jep mesazhin se ISIS është gjë tjetër nga myslimanët e vertetë.

Show More

Artikuj te ngjajshem

Close