LifeStyle

Kosovarja që puth meshkujt nëpër botë, ftohet në emisionin e famshëm amerikan

Kosovarja Kristiana Kuqi ka marrë vëmendjen e madhe në rrjetet sociale muaj më parë me postime që kishin filluar të merrnin shumë pëlqime.

Vajza nga Kosova postonte fotografi duke u puthur me meshkuj që nuk i njihte, por këtë e bënte vetëm për të pasur fotografi e momente interesante në Instagram e rrejete tjera sociale. Kudo ku ajo kishte shkuar, Paris, Romë e qytete tjera kishte puthur meshkuj në rrugë.

Vajza nga Kosova që puth meshkujt e ndryshëm në kryeqendra botërore
Tash ajo po vazhdon të ketë vemendjen e emisioneve të ndryshme televizive në Amerikë. Së fundi ajo është ftuar në shoun e komedianit të njohur Steve Harvey.

Kritiana ka folur se ajo vjen nga Kosova, një vend që doli nga lufta, dhe ka rrefyer se pse kishte vendosur të bënte fotografi të tilla. Thotë se ajo dëshironte të shijonte momentet në vende të ndryshme dhe të tregonte para njerëzve se gjoja po kënaqet.

Kristiana thotë se është goxha punë e madhe t’i afrohesh një mashkulli, t’i kërkosh një puthje dhe pastaj t’i thuash ‘largohu tash’.

Thotë se e nisi në Paris, gjatë një vizite me shoqëri. Sipas saj, shumë vajza tjera e kanë provuar atë që kjo ka bërë, si një shenjë për të treguar lirinë dhe të mos paragjykohen nga cka bëjnë.

Thotë se e nisi në Paris, gjatë një vizite me shoqëri. Sipas saj, shumë vajza tjera e kanë provuar atë që kjo ka bërë, si një shenjë për të treguar lirinë dhe të mos paragjykohen nga cka bëjnë.

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button