LifeStyle

Kush mendoni se janë popujt me emocionet më negative?

Njerëzit që përjetojnë më tepër eksperienca negative ndodhen në Lindjen e Mesme, në Afrikën e Veriut, në Irak, në Bahrein, dhe në Palestinë.

Sipas një kërkimi të institutit të statistikave Gallup emocione pozitive përjetojnë më tepër njerëzit në Amerikën Latine dhe Panama të vilët janë në krye të listës të pasuar nga Paraguay e Venezuela.

Të intervistuarit i janë përgjigjur një serie pyetjesh mbi ditët e tyre, emocionet pozitive e negative të tilla si: Jeni trajtuar me respekt dje? Keni buzëqeshur apo qeshur dje? Mësuat ndonjë gjë interesante dje? Përjetuat? (gëzim, dhimbje, shqetësim, trishtim, stress, zemërim)? etj. Studimi u krye në 150 shtete të botës.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close