Interesante

Është vetëm 34 vjeç dhe ka 16 fëmijë

Njeriu më pjellor jeton në Britani, është 34 vjeç dhe ka 16 fëmijë.

Bëhet fjalë për Jamie Cumming, i cili ka hobi për të lindur fëmijë. Jamie konsiderohet i rrezikshëm sepse nuk është në gjendje të rrisë fëmijët (është i papunë) dhe gratë që ai ka zgjedhur janë shumë të vogla, gati të mitura…

Vajza me të cilën ka kryer marrëdhënie seksuale për herë të fundit është shtatzënë dhe  është 19 vjeç, ndërsa një tjetër vajzë  lind afër Vitit të Ri dhe është 17 vjeç.

E çuditëshme është se ai i bind në mënyrë magjike vajzat për mbajtjen e fëmijëve  edhe pse ata nuk kanë të ardhura për ti rritur, por janë të “varur” pas shpërblimeve  që u jep shteti.

Nëna e 34-vjeçarit ndihet e poshtëruar nga sjellja e djalit të saj. Turp thotë që është djali i saj. “Është turp.Duhet të merren masa për gabimet e tij.Unë nuk kam asnjë lidhje me gabimet që ai po bën”, shprehet nëna e dëshpëruar.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close