VIP

Laura Vorpsi zedhenesja seksi e Partise Demokratike

laurLaura Vorpsi është zëdhënësja më e re e Partisë Demokratike. Ndryshe nga Partia Socialiste, PD-ja i ka kushtuar shumë rëndësi imazhit që përcjell mesazhet politike.

Vorpsi ka zëvendësuar gazetaren Silvi Bardhi, e cila punoi për pak muaj si zëdhënëse e partisë në pushtet. Vorpsi është pedagoge dhe gjithashtu punon edhe si modele përveçse është ‘imazhi’ i PD-së.

Fakti qe Laura eshte nje modele do te thote qe partia demokratike kujdeset shume per imazhin e saj ne publik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button