Interesante

Lavazhi në Kuala Lumpur të Malajzisë

Mënyrë e pabesueshme për të tërhequr klientët nga ana e një kompanie lavazhi në Kuala Lumpur të Malajzisë.

Pas 9 larjesh vjen si ofertë… seksi falas, i vënë në dispozicion falë shërbimeve të disa shoqërueseve të reja, të punësuara pikërisht për të kënaqur klientët.

Por policia ka zbuluar gjithçka dhe ka arrestuar 9 femra vietnameze nga 18 deri 28 vjeç, përveçse 4 drejtuesit e lavazhit. “Duhet të ishte vetëm një tjetër operacion turinë – ka deklaruar polici Emmi Shah.

Por zbuluam se për të marrë ofertën “extra”, klientët duhet të lanin makinën 9 herë brenda një farë periudhe. Kur vinte larja e dhjetë, atëherë bëhej seks i lirë. Por kishte edhe nga ata që donin seks pa përfituar nga oferta, mirëpo duhet të paguanin nga 26 deri në 42 dollarë”.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close