DashuriaEdukata Seksuale

Loja e puthjes

Puthjet mund të klasifikohen në katër lloje, kur buzët tuaja, dhëmbët tuaj dhe gjuha juaj, bashkëpunojnë mes veti.

Quhen puthje të matura, puthje shtrënguese, puthje ngjeshëse dhe puthje të lehta, varësisht nga vendi që puthni:

1. Puthja e lehtë përdoret në gjoks dhe në vende ku gjymtyrët bashkohen me trupin. Gjatë kësaj puthjeje, edhe kafshoni butësisht dhe provokoni me gjuhë.
2. Puthja e matur është e rezervuar për faqet, për gjoksat, për bark dhe për vithe, ku ka më shumë mish dhe ku mund të kafshoni më thellë me dhëmbë, pa shkaktuar dhimbje te partneri.
3. Puthja shtrënguese është ajo kur shfrytëzohet gjuha për të përcjellur lakesat në trupin e saj, rreth gjinjve dhe në kërthizë.
4. Puthja ngjeshëse është ajo kur përdorni buzët për të zbutur rrënqethjen e shkaktuar nga lëvizja e thonjve tuaj nëpër trupin e saj.

Kur ju puth derisa jeni të përgjumur (për t’ju provokuar për seks), kjo quhet puthje ngacmuese. Ose, kur ju puth derisa punoni ndonjë punë që ju preokupon a kur grindeni me të, kjo quhet puthje e tërheqjes së vëmendjes.
Nëse ktheheni në shtëpi natën vonë, e gjeni të fjetur dhe e puthni lehtë, kjo quhet puthje e zgjimit. U rekomandohet femrave që, kur dëgjojnë se po u vjen i dashuri, të shtiren se po flenë për ta fituar puthjen e zgjimit..

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Close