MuzikeVIDEO

Mera Zymeri – Jackpot 2011


Teksti i Kenges Mera Zymeri – Jackpot
Ti me je si nje dhurat
nuk e di si do te mbaaj
si nje diamant kam me trujt
dhe prej zemres skam met largu X2

Ndoshta aq fort qe te dua
tjeter kan me pa nuk dua
kam deshir me ty tzatekem
ndjej habi haroj vetveten

Po po,po te kam dhurat
si nje bingo me t’ra
si tre shtatshe nje jackpot
shum te dua pasha nje zot

jalijelele lelele
let’s go
come on everybody

Ti me je si nje dhurat
nuk e di si do te mbaaj
si nje diamant 100 karat
kur prej zemres sdot largooj x2

Ndoshta aq fort qe te dua
tjeter kan me pa nuk dua
kam deshir mw ty tzatekem
ndjej habi haroj vetveten

Po po,po te kam dhurat
si nje bingo me t’ra
si tre shtatshe nje jackpot
shum te dua pasha nje zot

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button