LifeStyle

Meshkujt duan një trup seksi, e jo një fytyrë të bukur

Në mënyrë të veçantë, meshkujt që kërkojnë dashnore për një natë nuk janë të interesuar për fytyrën e gruas, por vetëm për trupin e saj Ekspertët thonë se kjo është e lidhur me ndërgjegjen e tyre dhe që është një fakt që nuk mund të kontrollohet.

Çfarë do të duan meshkujt? Hulumtimi më i ri tregon se si truri i tyre është shumë mendjemprehtë dhe të thjeshtë.

Njëherit, kjo është dëshmuar si meshkujt të cilët kërkojnë flirt trupin e femrës e vendosin larg, para një fytyrë të bukur, kështu nëse dëshironi një aventurë me vrap shkoni në palestër në sytë e meshkujve një trup shumë i fortë është shumë larg para një fytyrë të bukur.

Ekspertëve amerikanë shumë vite e hulumtojnë trurin e mashkullit, në mënyrë specifike misterin e seksualitetit mashkullor dhe flirtin.

Konkluzioni i fundit deri te cili kanë arritur e lidhin me lidhjet e shkurta dhe të gjata.

Ndryshe nga gratë të cilat në rastin e parë menjëherë reagojnë në fytyrën e mashkullit pavarësisht planeve, anëtarët e gjinisë së fortë do të kenë të njëjtin reagim vetëm në gratë që dëshirojnë diçka më shumë se aventurë të thjeshtë.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close