Interesante

Shimpanzeja në fakultet

Studentja e Fakultetit Al-Kuds në Gaza është frikësuar për vdekje, kur duke menduar se kishte ardhur e para në ligjërata, në sallën e zbraztë gjeti një shimpanze gjigante duke kërcyer nëpër tavolina.

Të shqetësuar me britmën e saj, rojet e fakultetit thirrën kopshtin e afërm zoologjik dhe mësuan se shimpanzeja kishte ikur dhe kishte mbërritur në fakultetin e tyre.

Por karriera e saj akademike ishte e shkurtë. Shpejtë arritën veterinarët, të cilët e qetësuan kafshën dhe e kthyen në kafaz.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close