VIDEO

Nëntëvjeçaret ecin mbi aeroplan gjatë fluturimit (Video)

Dy nëntëvjeçare janë bërë femrat në të reja që kanë ecur mbi krahët e aeroplanit gjatë fluturimit.

Rose Powell dhe Flame Brever janë kushërira, ndërsa së bashku kanë fluturuar mbi krahët e aeroplanëve Rendcomb në Gloucestershire.

 

[wp-like-locker]

“Është frikësuese gjatë ngritjes, por më pas jam relaksuar dhe jam kënaqur, madje edhe gjatë aterrimit”, ka thënë Rose.

“Ka qenë me shumë erë dhe argëtuese. Është shumë bukur të jesh në ajër”, ka shtuar Flame.

Në vitin 2009, vëllai i Flame, Tiger, u bë njeriu më i vogël që ka ecur mbi krahët e aeroplanit gjatë fluturimit. Asokohe, ai ishte vetëm tetë vjeç.

[/wp-like-locker]

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja vlen te lexoni
Close
Back to top button