IslamVIDEO

Nga ky njëri 11 Milion njërz pranuan ISLAMIN

A e dini se kush është ky njeri ?

Është prej njerëzve më të mëdhenj që njohu bota.
E pranuan islamin më shumë se 11 milion njerëz në afrikë..
Pasi kaloj 29 vite duke shprendarë islamin në kontinentin Afrikan.
Ndërtoj afër 5700 xhami,
Mbikqyri mbi 15000 jetim,
Mundësoj hapjen e më shume se 9500 bunar të ujit,
Hapi 860 shkolla dhe 4 universitete dhe 204 qendra islame..numra të jashtzakonshëm.
Ky njeri quhet Abdurrahman Essemit nga Kuvajti.
Kur vdiq Steve Jobs nuk mbeti njeri veqse kometoj, në google e kërkoj dhe për të arriturat e tij lavdata dërgoj..
Sot ne ndëgjojmë për vdekjen e një njeriu të rrallë të kohës sonë, është obligim i joni ndaj tij të njohim këtë njeri më shumë, Allahu e mëshiroftë dhe xhennetin i dhuroftë, me pejgamber njerëz të mirë dhe deshmorë e shoqëroftë.sa shoqësri e mirë është ajo.
Histori e cila na bën njeriun të shtangur të pyes veten, për qudi:
Ç’farë kam bërë unë për Allahun tim ??

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button