VIDEO

Njihuni me shqiptarin më të fortë në botë (VIDEO)

Njoftojeni Herkulesin shqiptar. Jemi mësuar të shohim jnerëz të fuqishëm nga vende tjera të botës.

Sidomos nga Skandinavia dhe republikat Baltike të cilët zakonisht janë të njohur për garues në sporte ekstreme, duke bartur pesha të rënda, apo duke bërë akrobacione ku shihet forca e tyre e pakrahasueshme.

 

[wp-like-locker]

Mirëpo, ne ju ofrojmë që të njoftoheni me një shqiptar që nuk e keni parë më të fortë. Ai është në gjendje të shtyhet me një makinë VW me motor 1900 kubikë, edhe atë ta bllokojë.

Dëgjojeni dhe shiheni se çka flet ai për vete edhe për jetën dhe ushqimin e tij. Shikim të këndshëm.

[/wp-like-locker]

 

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Me te shikuara

Close
Close