Interesante

Perde dushi për Facebook

Për ata që nuk mund të rrinë pa Facebook e Twitter as kur shkojnë për të bërë dush ka një ilaç. Shpikja më e re mund të jetë dhurata ideale për ta.

Perdja më e re e dushit ka një copë transparente dhe secili mund të krijojë një fotografi profili derisa është ende me shampon.

Perdja e dushit e rrjetit social kushton 14.99 funte dhe mund të porositet në faqen e internetit www.spinninghat.com/product/social-shower-curtain.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button