HumorVIDEO

“Publikohet” një “bombë” e re për një ministër (Video)

Kjo është njëra nga bombat e radhës, që identifikohet me protagonistët e politikës aktuale në Maqedoni. E tërë biseda shpjegon realitetin dhe është identike me ate që po ndodhë.

Ja vlen ta dëgjoni. Bëhet fjalë për parodi për sjelljen e ministrave pas zgjedhjeve. Fillimi është i bezdisshm, mirëpo bisedat në vijim janë mjaft qesharake dhe sjellin humor ne kete dite te tensionuara per opinionin.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close