Kronika e ZezeLajmeMaqedonia

Rëfimi i vrasesit të dy shqiptarëve të Gostivarit

Sektori i puneve te brendshme Tetovë – Stacioni Policor Gostivar, bëri kallzim penal kundër Jakim Trifunovski (39) nga fshati Vrutok i Gostivarit, për dyshim se ka bërë vepër penale  “vrasje” e caktuar me nenin 123 te Ligjit per Vepra Penale te Republikes së Maqedonisë. Me dënimin,  ?.?. mbrëmë ka dalur para gjykatës për kundër vajtje të gjykatës së Gostivarit, i cili i përcaktoi 30 ditë paraburgim.

I lartëërmenduri, veprën e ka kryer me 28 shkurt të këtij viti, reth orës 12:45 ne rrugën “Kej Vardar” blloku 4 në Gostivar. Pas një zënke paraprake me Imran Mehmeti (30) dhe Besnik Shehapi (26), të cileët banojnë në afërsi, reth parkimit të veturës “Hundai” , simbas rëdimit të J.T ato e kanë sulmuar fizikisht. I revoltuar nga rasti, nga pantallonat ka nxjerë pistoletën zyrtat “HS 200”   kalibë 9 milimetër, pronësi e MPB të RM dhe ka krisur diku reth 7 plumba në drejtim të I.M dhe B.SH dhe i ka lënduar me plagë vdekjepruese.

Të lënduarit janë dërguar në spital me veturën e kalimtarit të rastit në spitalin e Gostivarit, ku eështë konstatuar dhe vdekja e tyre.

I dyshuari për vrasjen J.T me veturën e tij, në të cilën e ka pasur dhe vajzën e tij, bashkë me të ka shkuar dhe është paraqitur në stacionin Policor në Gostivar ku i është hequr liria.

Pasi që janë bërë analizat në vendin e ngjarjes, nga ekipi i SPB të Tetovës, dhe pjesëtar të janë gjetur pesë fishekë, gjurmë gjaku dhe pistoleta me tetë plumba të cilat do dërgohen për ekzaminim në Shkup. /Zemra.Org/

Marë nga faqja e MPB-së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button