LifeStyle

Rekord për ndaljen e kohës, 100 mijë $, 52 operacione

Klasifikohet si gruaja qe ka bere me shume nderhyrje kirurgjikale per te ndalur kohen. Ne fakt, fytyra dhe trupi i saj e deshmojne fare mire nje gje te tille.

Behet fjale per amerikanen Cindy Jackson nje 55 vjecare nga Ohio, e cila mbahet si gruaja me me shume operacione plastike ne bote.

Ka shpenzuar mbi 100 mijë dollarë për 52 operacione, dhe vetëm 14 të tyre lidhen me ndërhyrje kirurgjike, ndërsa gjithë të tjerat janë trajtime me botoks, stomatologji kozmetike dhe trajtime laserike.

Televizioni ABC, ne nje reportazh te vetin per Jackson tregon se pjese e operacioneve jane edhe ngritja dy here e qepallave te syve, operacioni dy here i hundes, pesë herë nje lifting total i fytyrës, nderhyrjet ne buze, zvogelimi i mjekres, heqja e njollave dhe padyshim silikoni ne gjoks.
“Nuk kisha ambicie për të vendosur rekord në operacionet plastike. Vetëm jam përpjekur të dukem më mirë. Për mua rezultati më i mirë i operacionit është kur dukem sa më natyrshëm. Kurrë nuk kam dëshiruar që njerëzit të më ngulin sytë dhe të mendojnë sa operacione kam kryer”, thote ajo.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button