Interesante

Shokuese – Operohet dhe bëhet njeri-qen

man-dog-face-09Të pabesueshme janë imazhet qe vijnë nga Brazili, ku një person ka vendosur që të ndërhyjë në mënyrë krirurgjike për të ndryshuar pamjen e fytyrës së tij.

Një burrë brazilian ka vendosur që të ndryshonte pamjen e tij dhe u operua duke transplantuar një pjesë të kokës së qenit në kokën e tij, duke u bërë kështu njeri-qen.

Besohet se është vet ky person ai që ka paguar për t’u kryer ky operim, i cili është i paprecedentë.

Për më shumë, flet fotografia më poshtë…

[wp-like-locker][/wp-like-locker]
zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button