MMASportVIDEO

Shqiptari i parë që foli shqip pas fitores së tij në UFC!

Pas fitores ndaj kickboxerit Holandes, Ilir Latifi e bëri simbolin e shqiponjës me duart e tij dhe pas intervistës së shkurtë me reporterin e UFC, ai në fund falenderoi familjen e tij, fansat Suedez dhe Shqiptarë të cilët i përshendeti në UFC në gjuhën shqipe.
Ishte ky shqiptari i parë dhe i vetmi që ka folur shqip ne historinë e UFC – Ultimate Fighting Championship.

Pasi të publikohet video e plotë, do ta vendosim në të njejtin lajm!

Related Articles

Back to top button