DashuriaEdukata Seksuale

Si të zgjojmë dëshirat seksuale

Për të rritur libidon partnerit do t’ju vijë në ndihmë një meny e menduar, që zgjon shijet afrodiziake të partnerit që ndodhet në anën tjetër të tryezës.

Nuk thonë kot që dashupartnerit, ria kalon nga stomaku. Një ftesë për një darkë romantike nuk është ide e keqe. Për të rritur libidon e partnerit do t’ju vijë në ndihmë një meny e menduar mirë që zgjon shijet afrodiziake të personit, që ndodhet në anën tjetër të tryezës.

Grekët e vjetër, por dhe romakët e kinezët u jepnin shumë rëndësi ngjyrave të gatimit, shijes dhe formës së ushqimit. Jo më pas e rëndësishme ishte dhe mënyra e të ngrënit. Kështu të ftuarit mund të bien më kollaj në grackën tuaj erotike. në e ushqimi që u servirni, mund të hahet me duar dhe jo me mjete të tjera. Prekja e ushqimit shton epshin seksual dhe mund ta bëjë me të lehtë afrimin me partnerin.

Shije afrodiziake janë: çokollata, ushqimet e detit, frutat e thata, mjalti, frutat, alkooli, erëzat dhe ushqimet pikante.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button