MuzikeVIDEO

Syndromet – Karroca e engjujve


Teksti:
Me nje gote vere ne duar
sonte jeten dua t´a mbaroj,
se ajo me tha lamtumire
e s´me duhet me te jetoj…
Ne brendi te kesaj erresire
nje njeri me kitare ne duar,
ndoshta i ka te njejtat halle
dhe me thrret te hy ne nje valle

Ref.
E ngrej goten per se fundi here
dhe i them njeriut te qete t´me ler
s´dua te degjoj asnjefar zeri
pervec te rrahurave t´zemres qe ne fund i beri!

Por kitare tije nuk pushon
thone se njeriu ne qiell me kenge shkon
kete kenge e vazhdoi nje ze i cuditshem
karroca e engjujve me zerin e saj jo te perditshem

Ref.
E ngrej goten per se fundi here
dhe i them njeriut te qete t´me ler
s´dua te degjoj asnjefar zeri
pervec te rrahurave t´zemres qe ne fund i beri!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button