LifeStyle

A jeni të kënaqura me pamjen tuaj?

Shikimi në pasqyrë ju frikëson apo ju gëzon? A jeni të kënaqur me pamjen që keni? Përgjigjuni pyetjeve vijuese interesante dhe zbuloni menjëherë përgjigjen!

1. Si ndjeheni kur jeni në sallë ushtrimesh?
?. Me vetëbesim, sepse të gjithë më shikojnë mua.
B. I nxehur dhe i djersitur. E pra, jemi duke ushtruar!
C. Nga pak paranoik, por mundohem të mos mendoj për atë.

2. Si reagoni kur provoni veshjet në gardërobë dhe kuptoni se numri i juaj standard i veshjeve nuk ju korrespondon?
?. Provoj një numër më të madh se standardi.
B. Ndjehem i lënduar, por megjithatë blej diçka. Për ngushëllim.
C. Ndjehem i shëndoshë dhe shkoj në shtëpi e dëshpëruar.

3. Në cilën ngjyrë të minifundit ndjeheni më së miri?

?. Ngjyra të çelëta, ngjyra pastele, minifund me aplikacione apo me vija.
B. Të kaltër, krem, gri.
C. Të zezë, kafe apo blu të errët.

4. Jeni në një dite prej atyre kur ndjeheni e shëndoshë. Çfarë vishni?

?. Çfarë të më bjerë në dorë. Çfarëdo qoftë.
B. Fund të gjerë, të kombinuar me pulovër dy numra më të madh.
C. Xhinse dhe një këmishë të gjatë.

5. Në cilin prej këtyre kombinimeve ndjeheni më komodë?
?. Me të brendshme.
B. Në këmisha (triko) të verës dhe fustan me rripa.
C. E mbuluar plotësisht me veshje dimri.

Pasi të keni zgjidhur testin, shikoni cilët përgjigje dominojnë në numër. Numëroni dhe lexoni rezultatin përkatës:

Më shumë përgjigje nën A
Vajzë plotësisht me vetëbesim
Çdo respekt për stilin dhe qëndrimin. Thjeshtë, dini çfarë është ajo që ju përgjigjet dhe dini si t’i vishni. Jeni unike dhe nuk dëshironi të kopjoni stilin e tjetërkujt, por bëni që të tjerët t’ju kopjojnë ju. Me buzëqeshje të gjerë i pranoni komplimentet, por mos harroni t’i ktheni ato. Do të vërtetoni se nuk jeni “narcis” dhe do t’u lejoni njerëzve rreth jush të kuptojnë edhe bukurinë e brendshme që keni. Vetëm përpara!

Më shumë përgjigje nën B
Vajzë modeste
Edhe pse dukeni veçanërisht e fortë, me stil të ndërtuar, ndërsa megjithatë keni ditë nga ato të këqijat. Kuptohet, askush nuk është i përkryer, e prandaj edhe nuk duhet tepër seriozisht ta kuptoni këtë mungesë të mosbesimit. Vetëm një shëtitje e vogël nëpër qytet, një kafe me shoqet apo vallëzim para pasqyrës me muzikën e preferuar mundet menjëherë ta përmirësojnë situatën dhe ta kthejnë vetëbesimin në nivel të dëshiruar.

Më shum përgjigje nën C
E turpshme dhe e vetmuar
Pse jeni kaq e ashpër me veten tuaj? Në çdo moment do të mund të bëni listën e punëve që menjëherë doni t‘i ndryshoni. Kuptohet, kilogramët, modeli i flokëve dhe stili mund të ndryshohen, por është i rëndësishëm ndryshimi i qëndrimit. Sigurisht ka edhe atribute me të cilët mund të lavdëroheni, prandaj mësoni që fillimisht t’i çmoni ato. Qëndrimi pozitiv është hapi i parë dhe më i rëndësishëm drejt vetëbesimit. Mbajeni gjithmonë me veten!

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close