VIDEO

Aktivistja amerikane del nudo gjate procesit gjyqesor (Video)

Gypsy Taub, aktiviste amerikane, po lufton kundër ligjit që ndalon zhveshjen në publik në SHBA dhe për këtë arsye ka qendruar nudo gjatë një audicioni të Komisionit të Vigjilencës në San Francisko.

Ligji i bërë objekt diskutimi, sanksionon me gjoba ata që shfaqen pa rroba veshur në vende publike. Taub hoqi papritmas veshjen e saj gjatë një seance gjyqesore publike dhe si përfundim u detyrua të rivishet nga ana e forcave të rendit.

[wp-like-locker][/wp-like-locker]

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close