LifeStyle

Çfarë do të thotë ai me…

Një mashkull duhet ç’koduar. Shpesh fjalët e tij as nuk kanë të bëjnë me atë që ai mendon. Por edhe puthjet kanë domethënie të veçantë që ne do t’i zbërthejmë…

Ja pra çdo të thotë ai me puthjet e tij:

Në dorë 
Të do, të dëshiron. Nëse ta mban dorën dhe ta prek lehtë me buzë, qëllimi i tij i vërtetë është të të joshë.

Në ballë 
Do të të bëjë të ndihesh e mbrojtur. Me këtë puthje ai do të të tregojë që me atë pranë nuk duhet të kesh frikë nga asgjë.

Në faqe 
Ka nevojë për dashuri dhe butësi. Do ta kesh mendjen te ai që të sigurohet se je vetëm e tija

Në qafë
Kërkon besimin tënd. Duke të puthur në këtë pjesë delikate të trupit tregon se sa intim dëshiron të jetë me ty.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close